DDB Lifestyling brengt een deel van haar productie onder bij organisaties die mensen een kans biedt met enige afstand tot de arbeidsmarkt. Dit wordt ook wel “Social Return” genoemd.

Onze producten kunnen gemaakt worden door mensen met een verstandelijk of lichamelijke beperking. Een voorbeeld hiervan is dagcentrum de Deel in Putten maar ook hebben wij een intensieve samenwerking met het ministerie voor Veiligheid en Justitie. 

Samen met detentiecentrum Zeist zijn wij betrokken in de opzet van het project HAL14.
Hal 14 is een project wat is ontstaan binnen de muren van het detentiecentrum Zeist en heeft als doel, arbeidstoeleiding in de breedste zin van het woord.
Allereerst een zinvolle invulling bij de uitvoering van de opgelegde straf en in het vervolg daarvan de delinquent via een vakgerichte dagbesteding een toekomstperspectief te bieden.

Concreet betekent dit dat de gestrafte de opgelegde straf ondergaat, dit doet binnen een veilige omgeving, via een persoonlijk programma zich ontwikkelt en uitstroomt met kansen richting de arbeidsmarkt.

Dit alles geschied onder de begeleiding en toezicht van gekwalificeerde vakmensen.
DDB Lifestyling heeft de verkoop van dit assortiment en distribueert HAL14 producten in heel Nederland.
Al het binnen- en buitenmeubilair wordt onder deze merknaam ontwikkelt en verkocht.
Op deze wijze leveren wij een bijdrage aan een nuttige uitvoering van de opgelegde straf en een beter toekomstperspectief voor de gestrafte…Social Return.
Wij informeren u graag over de samenwerking die wij hebben met dagcentra en het Ministerie van Justitie & Veiligheid.

Overig