Mogen wij ons even voorstellen...

DDB Lifestyling is onderdeel van de ADB Groep, houthandelaren met meer dan 25 jaar ervaring in het houtvak. Als jongste telg binnen de groep houdt DDB Lifestyling zich bezig met de productie en verkoop van binnen- en buitenmeubilair en lifestyle producten. 

In eerste instantie begonnen met de productie en verkoop van steigerhouten meubilair groeien wij inmiddels door naar “design” meubilair en komt er meer ruimte voor andere houtsoorten dan alleen het vuren steigerhout. Binnen ons bedrijf staat kwaliteit voorop maar ook sociale betrokkenheid waarover u meer kunt lezen in het onderwerp “Social Return”. In al onze houtproducten wordt zoveel mogelijk FSC® of PEFC™ gecertificeerd hout verwerkt en zo leveren wij en u, een bijdrage aan het verantwoord toepassen van deze hernieuwbare grondstof…. toch een prettig idee.

Naast een standaard assortiment kunt u bij ons terecht met eigen ideeën. Een simpele schets wordt door ons omgezet naar een mooi en betaalbaar eindproduct.
Wij hopen u als nieuwe klant te mogen verwelkomen.
Duchenne Parent Project
DDB  Lifestyling sponsort Duchenne Heroes en daarmee Duchenne Parent Project (DPP). DPP zet zich in om het toekomstperspectief van Duchenne patiënten te verbeteren, door sneller en beter onderzoek naar medicijnen die Duchenne Spierdystrofie kunnen behandelen en genezen. 

Danique de Boorder